Heartbound

Heartbound

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Heartbound

Moeite met waar je nou Heartbound moet kijken? Gedoe met downloaden? beraniberhijrah.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Heartbound

Samenvatting

In noordelijk Jutland leven ruim negenhonderd Thaise vrouwen die getrouwd zijn met Denen. Die opmerkelijke trend startte 25 jaar geleden toen Sommai, een voormalige Thaise prostituée, trouwde met Niels uit Jutland. Sindsdien koppelt Sommai eenzame Jutse mannen aan arme Thaise vrouwen uit haar woonplaats. De bekroonde regisseur Janus Metz (Armadillo, Borg McEnroe) en zijn vrouw, de antropologe Sine Plambech, volgden tien jaar lang vier van deze Thais-Deense stellen. Het resultaat is een intieme en aangrijpende kroniek over liefde en romantiek, dromen en tegenslagen, leven en dood en wat het begrip familie in diverse culturen inhoudt.

Regisseur en acteurs

  • Janus Metz Pedersen portrait

    Janus Metz Pedersen

    Director

  • Sine Plambech portrait

    Sine Plambech

    Director

Trailers

Heartbound

Benieuwd naar Heartbound? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met beraniberhijrah.com weet je binnen no-time waar Heartbound draait.

Heartbound in de bioscoop

Heartbound draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Heartbound.

Heartbound streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Heartbound te streamen is, vind je een link op beraniberhijrah.com. Weet je al zeker dat Heartbound een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Heartbound zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Heartbound torrent

Op zoek naar een torrent van Heartbound? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Heartbound zonder zorgen.

Heartbound downloaden

Als Heartbound binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Heartbound trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Heartbound de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.